Blog

 • standard blog post with image

  Hoe mijn wandelschoenen voor een betere wereld zorgen

  Deze keer een persoonlijke noot van ondergetekende: in het nieuwe jaar ga ik vier maanden op rondreis door de Verenigde Staten. Een reis waar al de nodige voorbereiding in zit en inmiddels komt de vertrekdatum - 11 februari - al erg dichtbij. Een belangrijk deel van de voorbereiding is het vinden van goede schoenen. Wandelschoenen leek wel erg extreem, maar met gympen ga ik het ook niet redden. De oplossing: Timberlands. Zowel hip als goed en handig in zowel stad als natuurgebied.
   

  But it gets even better: toen ik de schoenendoos thuis opende, viel mijn oog op het volgende:
   
  “How will we change today? The opportunity to make it better is everywhere if we choose to act. (...) Better is giving employees paid time to serve. Building a house. Painting a school. Empowering our youth. (...) Better is a call to action. (...) Fearless. Determined. Passionate. (...) So when the sun sets and we think about what tomorrow will bring, we understand that better is not what we do. It’s who we are.”


   
  Zo. Zet dat jou ook aan het denken? Ik vind het prachtig en zie zelf dat het idee van Bioblink ook op deze filosofie is gebouwd. Ook Timberland beperkt zijn CO2-uitstoot en werkt zo milieubewust mogelijk. Ze zijn dan ook onderdeel van de Sustainability & Responsibility Global Compliance, een afspraak over duurzaamheid en eerlijkheid van hun fabrieken en producten. De ontwikkeling van nieuwe producten gaat hand in hand met het maken van een betere wereld. En zo denkt Bioblink er ook over!