Blog

 • standard blog post with image

  ‘Tweet tweet’

  Afgelopen week beleefde Bioblink een Twitter-mijlpaal: 1000 tweets. Bioblink is te volgen via @bioblinkschoon en het jubileum is een mooie gelegenheid om eens in de tweetgeschiedenis van Bioblink te duiken.
   

  Voor hen die onder een steen gelegen hebben of gewoon weg niet zo fan zijn van sociale media: op Twitter kan je berichten sturen van 140 tekens. Je kunt hierin van alles vertellen en verwijzen naar andere accounts of hashtags. Gaat dit al te ver? Accounts kunnen personen of bedrijven zijn, zoals @bioblinkschoon of ondergetekende (@suusboschloo). Door middel van hashtags, te herkennen aan het #hekje, kan je zoeken op onderwerpen.
   
  Bioblink tweet vooral over nieuws op het gebied van duurzaamheid, zodat u op de hoogte blijft van wat er voor doorbraken zijn en hoe Bioblink hier eventueel iets mee gaat doen.
      
  Ook wordt het Twitter-account van Bioblink gebruikt voor promotie en vacatures. Goed om in de gaten te houden dus! Wist u bijvoorbeeld dat Bioblink 24/7 voor u klaarstaat? En dat ook studentenkamers niet aan een goede poetsbeurt ontkomen?
   

   

   
  Kortom, @bioblinkschoon houdt u op de hoogte! Dus klim in je pen - ehm, toetsenbord - en ga gauw naar www.twitter.com/bioblinkschoon.