Hallo!

Wij zijn Bioblink en wij maken
natuurlijk schoon.

Bioblink natuurlijk schoon

Natuurlijk
Schoon!

Een schone werkomgeving is belangrijk voor de tevredenheid en productiviteit van werknemers. Een duurzame aanpak hiervan is belangrijk voor een betere wereld.

Onze diensten

Voordat we aan de slag gaan maken we samen een plan voor een duurzame aanpak voor jullie organisatie. Wij nemen hierin onze adviezen en learnings van ruim 15 jaar ervaring mee.

Bioblink dagelijks schoon

Schoonmaak

Bioblink tapijt reiniging

Vloeren

Bioblink glas bewassing

Glas

Bioblink natuurlijk advies

Natuurlijk advies

Samen schoon

‘‘Schoonmaken is niet alleen een lapje over een bureau heen halen; het is meedenken hoe een gehele werkomgeving langdurig kan worden verbeterd en verduurzaamd. Dat zit ‘m al in een mooie zuurstofrijke plant op kantoor, goede ventilatie in de ruimte en dus een stofvrije omgeving. Dat alles levert minder ziekteverzuim op en een vrolijkere werknemer. Duurzaam dus.’’

Walifa, CEO

Onze mensen

Onze mensen natuurlijke service

Onze eigen mensen maken het verschil, we doen het samen. Met ruim 15 jaar ervaring in natuurlijk schoon heeft ons team de juiste expertise in huis om met een frisse wind door jouw bedrijf te gaan.

Duurzame relaties

Duurzame relaties

Wij streven naar langdurige relaties met onze klanten, waarin we samen het verschil kunnen maken voor mens en natuur. Niet alleen maken we goed schoon, we denken mee in milieuvriendelijke oplossingen. Duurzaam, maar niet duurder.

Duurzame relaties

Opfrisser nodig?

Meld je aan voor de Bioblink mailing en ontvang duurzame schoonmaaktips, de laatste nieuwtjes en duurzame verhalen.

Vul hier je e-mail adres in en we sturen je af en toe een blink!