Blog

 • standard blog post with image

  Warme truiendag 2018

  Afgelopen vrijdag was het de jaarlijkse warme truiendag. Een dag waarop men wordt gestimuleerd de verwarming een graadje lager te zetten en een lekker warme trui aan te trekken. Voor elke graad dat je de verwarming lager zet, is er al 6% minder CO2-uitstoot.
   

  Met deelnemers als Prinses Laurentien, Kim-Lian van der Meij en Art Rooijakkers werd de hashtag #warmetruiendag al gauw trending op Twitter. Ook bedrijven en instanties zoals de Provincie Groningen, de NS en de Erasmus Universiteit Rotterdam deden mee. De Donald Duck maakte zelfs een speciale Warme Truiendag editie!
   
  Maar één dag per jaar, dat schiet toch niet op? Green Choice, de organisator van de Warme Truiendag, stelt dat elke koude dag een warme truiendag is. Daarom wordt er vanaf de Dag van de Duurzaamheid - lees hierover ook de eerdere blog - toegewerkt naar 6 februari.
   
  Heb je toch de Warme Truiendag 2018 gemist? Geen probleem, je kan dus elke dag je eigen Warme Truiendag houden! Kijk voor meer informatie op www.warmetruiendag.nl.