#1 van Zaandam!

BioBlink is al trots sinds 2009 actief met Duurzaam Schoonmaken in Zaandam. Inmiddels zijn we gegroeid naar een klant favoriet!

Meer dan 100 tevreden klanten!⭐⭐⭐⭐⭐
Altijd dezelfde gezichten over de vloer.
24/7 direct via WhatsApp beschikbaar.
De eerste duurzame schoonmakers van Nederland!

Tevreden Klanten!

Change Collective

“Zeer tevreden over BioBlink. Ons kantoor is altijd super schoon en de communicatie tussen BioBlink en ons kantoor loopt altijd op rolletjes!”

“Bioblink with Walifa and her team provided great advice and help to our organization with a nice and clean office for Re:Shark! Extremely satisfied!”

“Bioblink is the right partner to give a positive, clean, ambient to our workspace. The personnel is super attentive and kind. Any extra request they are willing to fulfill with patience and top quality products!”

“Via Internet gekomen bij BioBlink en al snel een afspraak kunnen maken. Wij zijn erg tevreden met Walifa en haar personeel. Ze zijn altijd bereid om naar je te luisteren en mee te denken!”

Onze diensten

Voordat we aan de slag gaan maken we samen een plan voor een duurzame aanpak voor jullie organisatie. Wij nemen hierin onze adviezen en learnings van ruim 15 jaar ervaring mee.

Bioblink dagelijks schoon

Schoonmaak

Bioblink tapijt reiniging

Vloeren

Bioblink glas bewassing

Glas

Bioblink natuurlijk advies

Natuurlijk advies

Hoe het begon

Walifa Ramnarain

Walifa Ramnarain

Oprichter en eigenaar van Bioblink

Eerlijk schoon

‘Bioblink startte ik 15 jaar geleden vanuit een mooie droom om de wereld een stukje duurzamer te maken. Binnen de reguliere schoonmaakbranche werd en wordt voornamelijk gewerkt met chemische producten. Niet alleen slecht voor de natuur maar ook voor de schoonmakers én de mensen die vervolgens weer hun bureau en de telefoon aanraken. Ik dacht; dit kan veel beter en Bioblink werd geboren. Via eigen onderzoeken en investeringen vond ik mooie biologische schoonmaakproducten die volgens de regelgeving binnen 28 dagen volledig door de natuur kunnen worden opgenomen en op een eerlijke en duurzame manier worden geproduceerd.’

Win win

‘Inmiddels is gebleken hoe essentieel duurzame schoonmaakbedrijven zijn.
We denken binnen bedrijven mee over afvalscheiding, wateropvang, energie zuinige oplossingen en nog veel meer. Dat dit voor onze klanten z’n vruchten afwerpt zowel financieel als in het werkgeluk van de werknemers is al meer dan eens bewezen.’

 

 

“Inmiddels is gebleken hoe essentieel duurzame schoonmaakbedrijven zijn.”

Verbinding maken

‘Schoonmaken is niet alleen een lapje over een bureau heen halen; het is meedenken hoe een gehele werkomgeving langdurig kan worden verbeterd en verduurzaamd. Dat zit ‘m al in een mooie zuurstofrijke plant op kantoor, goede ventilatie in de ruimte en dus een stofvrije omgeving. Dat alles levert minder ziekteverzuim op en een vrolijkere werknemer. Duurzaam dus.

Grotere tafel

‘Hoe het kan dat ik me zo inzet voor een betere en duurzamere wereld? Ik denk dat ik het van mijn opa heb. Hij zei vroeger altijd; als je een grote tafel hebt en er komt bezoek maar het past niet meer aan de tafel: neem een grotere tafel. Ik geloof dat ik met mijn inzet iets kan bijdragen aan een betere, duurzamere en gezondere wereld.’