Natuurlijke
service

Wij zijn de experts in duurzaam schoon. Bioblink geeft de werkomgeving niet alleen een upgrade door een duurzame schoonmaak, ook geven wij duurzame tips en adviezen waarbij we mens en natuur voorop stellen.

Onze diensten

Voordat we aan de slag gaan maken we samen een plan voor een duurzame aanpak voor jullie organisatie. Wij nemen hierin onze tips, adviezen en learnings van ruim 15 jaar ervaring mee.

Bioblink dagelijks schoon

Schoonmaak

Een duurzame schoonmaak service waarbij de frequentie wordt afgestemd die past bij de behoeften van jouw bedrijf. Met duurzame tips en adviezen helpt Bioblink jouw bedrijf met natuurlijk schoon.

Bioblink tapijt reiniging

Vloeren

Grondige schoonmaak en onderhoud van vloer- en tapijt. Waarbij we uiteraard werken met natuurlijke schoonmaakproducten.

Bioblink glas bewassing

Glas

Grondige schoonmaak van al het binnenkant raamwerk. Zoals ramen, deuren, separatieglas en wanden. Wederom 100% natuurlijk.

Bioblink natuurlijk advies

Natuurlijk advies

Met onze ervaring helpen wij graag om jullie bedrijf
te verduurzamen. Ons advies op maat is concreet, praktisch en kostenbesparend. Daarnaast kunnen wij ook de implementatie van het advies verder uitvoeren.

Hoe wij werken

Producten

BioBlink producten

Wist je dat veel chemische schoonmaak producten niet alleen schadelijk zijn voor de natuur, maar ook voor onze gezondheid? Bioblink gebruikt uitsluitend duurzame en milieuvriendelijke producten, die ook nog eens lekker ruiken! Onze duurzame schoonmaakmiddelen zijn van sterk geconcentreerde 100% natuurlijk afbreekbare producten.

Natuurlijk proces

Walifa van BioBlink

Niet alleen onze schoonmaakmiddelen zijn milieuvriendelijk en duurzaam maar ook bewaken we het waterverbruik en adviseren we over het sorteren en verwerken van afval. Daarnaast kijkt Bioblink samen met jou hoe we niet duurzame facilitaire materialen kunnen vervangen voor een duurzame variant.

Mensen

Onze mensen natuurlijke service

Onze mensen maken het verschil. Bioblink investeert daarom in een persoonlijke en warme band met het schoonmaakteam. Wij willen dat zowel de klant als de medewerker het vertrouwen voelt dat we samen werken aan een duurzamere en schone wereld.

Kostenbesparing

Bioblink missie mens en natuur kostenbesparing

Indien gewenst geeft Bioblink duurzaam advies waar zowel jouw bedrijf, je medewerkers én onze planeet profijt van hebben. Dit leidt vaak tot financiële en fiscale voordelenvoor jullie organisatie.

Onze klanten

‘Zeer tevreden over Bioblink. Ons kantoor is altijd super schoon en de communicatie tussen Bioblink en ons kantoor loopt altijd op rolletjes’

– The Change Collective

‘Via internet uitgekomen bij Bioblink en al snel een afspraak kunnen maken. Wij zijn zeer tevreden en Walifa en personeel zijn erg vriendelijk. Ze zijn altijd bereid om naar je te luisteren en mee te denken. Helemaal top!’

– Praktijk Muller voor Orthodentie

‘Bioblink is the right partner to give a positive, clean, ambient to our workspace. The personnel is super attentive and kind. Any extra request they are willing to fulfill with patience and top quality products’

– Makers Unite