Samen maken we
de wereld een
beetje schoner.

Duurzame schoonmaak gaat verder dan
een schoon gebouw

Het draagt bij aan het werkgeluk van medewerkers, zodat zij productiever, meer betrokken, tevreden en gelukkigere mensen zijn die een positieve bijdrage kunnen leveren aan hun eigen omgeving. Zelf hierin het goede voorbeeld geven voor mens en natuur is volgens ons de manier om dit te realiseren.

Bioblink duurzaam schoon
Bioblink maakt natuurlijk schoon

Bioblink maakt daarom natuurlijk schoon

Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij experts in ons vak en hebben we de kennis en drive om dit uit te dragen. Bioblink geeft de werkplek letterlijk een upgrade, waarbij we de gezondheid van mens en natuur vooropstellen. Onze eigen mensen maken hierin het verschil. Wij investeren daarom in een persoonlijke en warme band met het team van Bioblink en zijn een betrokken en eerlijke partner voor onze klanten. Wij willen dat zowel de klant als de medewerker het vertrouwen voelt dat we samenwerken aan een schonere en duurzamere wereld.

Trots op Bioblink!

Kortom, wij staan voor wat we doen en dat kun je zien en merken. Bioblink is trots op wat we doen. Trots op ons team, trots op onze planeet en wat wij daaraan kunnen bijdragen.

Trots op Bioblink

Onze visie

Bioblink visie

Tevreden en gelukkigere mensen zijn meer betrokken om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan hun eigen omgeving. Zelf hierin het goede voorbeeld geven voor mens en natuur is volgens Bioblink de manier om dit te realiseren.

Onze missie

Bioblink missie mens en natuur

Met onze expertise, oprechte betrokkenheid en hart voor natuurlijk schoon, leveren wij met elkaar een bijdrage aan een betere werk- en leefomgeving voor mens en natuur. Samen maken we de wereld een beetje schoner.

Hoe het begon

Walifa Ramnarain

Walifa Ramnarain

Oprichter en eigenaar van Bioblink

Eerlijk schoon

‘Bioblink startte ik 15 jaar geleden vanuit een mooie droom om de wereld een stukje duurzamer te maken. Binnen de reguliere schoonmaakbranche werd en wordt voornamelijk gewerkt met chemische producten. Niet alleen slecht voor de natuur maar ook voor de schoonmakers én de mensen die vervolgens weer hun bureau en de telefoon aanraken. Ik dacht; dit kan veel beter en Bioblink werd geboren. Via eigen onderzoeken en investeringen vond ik mooie biologische schoonmaakproducten die volgens de regelgeving binnen 28 dagen volledig door de natuur kunnen worden opgenomen en op een eerlijke en duurzame manier worden geproduceerd.’

Win win

‘Inmiddels is gebleken hoe essentieel duurzame schoonmaakbedrijven zijn.
We denken binnen bedrijven mee over afvalscheiding, wateropvang, energie zuinige oplossingen en nog veel meer. Dat dit voor onze klanten z’n vruchten afwerpt zowel financieel als in het werkgeluk van de werknemers is al meer dan eens bewezen.’

 

 

“Inmiddels is gebleken hoe essentieel duurzame schoonmaakbedrijven zijn.”

Verbinding maken

‘Schoonmaken is niet alleen een lapje over een bureau heen halen; het is meedenken hoe een gehele werkomgeving langdurig kan worden verbeterd en verduurzaamd. Dat zit ‘m al in een mooie zuurstofrijke plant op kantoor, goede ventilatie in de ruimte en dus een stofvrije omgeving. Dat alles levert minder ziekteverzuim op en een vrolijkere werknemer. Duurzaam dus.

Grotere tafel

‘Hoe het kan dat ik me zo inzet voor een betere en duurzamere wereld? Ik denk dat ik het van mijn opa heb. Hij zei vroeger altijd; als je een grote tafel hebt en er komt bezoek maar het past niet meer aan de tafel: neem een grotere tafel. Ik geloof dat ik met mijn inzet iets kan bijdragen aan een betere, duurzamere en gezondere wereld.’