Bioblink maakt het liefst schoon met biologische producten

18 december 2019
Bioblink test biologische shampoo
Samen

Bioblink test biologische shampoo

Bioblink test biologische shampoo

Dat Bioblink schoonmaakt met biologische producten, wisten jullie natuurlijk al. Als het huis of kantoor of museum of bedrijf op die manier lekker schoon kan worden, dan kan ik het ook. Mijn redenatie: als er biologische schoonmaakmiddelen bestaan, bestaat er vast ook biologische shampoo, conditioner, zonnebrandcrème, body lotion… En nog veel meer!

Dus ik was benieuwd en sloeg aan het googelen. Het eerste nadeel viel me natuurlijk meteen op: de prijs. Plus, bij welke winkel haal je dat eigenlijk, biologische shampoo? Om het mezelf makkelijk te maken ging ik maar gelijk naar De Tuinen – van de supermarkt had ik niet zulke hoge verwachtingen.

Ik kwam thuis met Organic Vitamin E Shampoo van het merk ‘dr.organic’. Het belooft bioactive haircare. Wat dat inhoudt wordt op de achterkant wel beschreven, maar het lijkt gewoon het standaard op-de-achterkant-van-een-shampoofles-verhaal. (Dat leest iedereen toch wel eens onder de douche!?)

Zo. Fastforward, zes weken later is de fles mee geweest op vakantie en ook al veelvuldig thuis gebruikt. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk niet zoveel verschil merk. De shampoo voelt wel een beetje anders aan, wat vloeibaarder, niet zo’n dikke substantie die chemische shampoo ook wel eens kan zijn. Verder is m’n haar gewoon schoon. Normaal.

Biologische shampoo hoeft toch ook niet per se beter te werken dan gebruikelijke shampoo? Als het in ieder geval maar even goed is. En dat is het, want ik merk geen verschil. Behalve in m’n portemonnee. Maar als je toch al volle prijs duur merk shampoo koopt, zou ik vooral ook de biologische shampoo eens proberen!

Contact

Bioblink Schoonmaakgroep B.V.
Chasséstraat 42
1057 JH Amsterdam

(+31)20 – 334 6551
(+31)6 523 72 714

info@bioblink.nl

Informatie

Privacybeleid
Cookiebeleid
Copyright

 

All rights reserved
©2020 Bioblink

Recent posts